Openingstijden De Pretplanner

We zijn natuurlijk geen winkel, dus openingstijden zijn moeilijk aan te geven, maar onze dienstverlening is wel aan bepaalde tijden gebonden. Op dit moment werken we zoveel mogelijk op afspraak. Neem dus altijd even contact op om niet voor een dichte deur te staan!

Een aantal zaken op een rijtje:

  • Op zondag, maandag en dinsdag is De Pretplanner gesloten. Op deze dagen zijn we dus slecht bereikbaar. (alleen in geval van nood)
  • Op woensdag en vrijdag zijn we meestal aanwezig op locatie.
  • Op donderdag zijn we alleen beschikbaar op afspraak.
  • Op woensdag en zaterdag zijn we af en toe geopend voor inloopactiviteiten. Dit is niet wekelijks, dus let goed op wanneer we er zijn!

Houd de Activiteitenkalender op de website goed in de gaten of er een evenement plaats vindt. Via deze kalender kun je je voor de meeste evenementen ook opgeven, door op de knop ‘meld je hier aan’ te klikken. Ter bevestiging krijg je van ons een mailtje terug.

Natuurlijk zullen we wel eens op afwijkende tijden een bericht op Social Media plaatsen. Vaak zijn dit vooraf geplande berichten. Dit geeft dus geen garantie dat we ook op ingekomen post (mail, messenger, enz.) reageren. De prettigste manier van communiceren voor ons is via
e-mail –> info@depretplanner.nl <– We streven ernaar binnen een week te reageren.

Zoals voor iedereen met een baan geldt: ook wij hebben naast De Pretplanner andere bezigheden.. Bedankt voor uw begrip! Afbeeldingsresultaat voor plaatje druk bellen