Kinderfeesten

Bij ‘De Pretplanner’ zijn er verschillende mogelijkheden voor een gezellig kinderfeest. Voor ieder budget en voor elke doelgroep is er iets te kiezen. Variërend van een basisfeest met leuke knutselactiviteit tot complete, duurzame workshops en themafeesten.
Een kinderfeest van De Pretplanner vieren we met maximaal 8 kinderen op onze locatie in Bruinisse. Bij elk feest zijn drankjes en een traktatie inbegrepen. Gaat u ook voor een kleinschalig feest, met persoonlijke aandacht?  U ziet hieronder de mogelijkheden.

De feesten zijn tegen een meerprijs per persoon uit te breiden met een lunch (pannenkoek, broodje knakworst of mini pizza) of zelfs met een snoepzakje, suikerspin of schminken. De genoemde tijden zijn voor het feest zelf. In het geval van een lunch komt er een half uur bovenop de tijd van het feest.

Basis kinderfeest

Bij het Basis Kinderfeest gaan we gezellig knutselen en spelletjes doen. De kinderen krijgen hierbij drinken en een traktatie.

Workshopfeesten

Bij een workshopfeest gaan we aan de slag om een duurzame creatie te maken die helemaal hip is! Elk feest duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief drinken. Daarbij krijgt ieder kind een traktatie van ons.

Themafeesten

Bij een themafeest laten we niets aan het toeval over, alle versiering, activiteiten en soms zelfs de muziek zijn op elkaar afgestemd! We knutselen in het thema en zorgen daarbij voor aanvullende activiteiten, zoals techniek, een spel of iets te eten maken, als het maar bij het thema past! Uiteraard neem je de gemaakte creaties mee naar huis.

Ook de traktatie en het drinken horen bij het themafeest en als je gebruik wilt maken van de uitbreidingen zorgen we dat ook dit op elkaar afgestemd is. Schminken is ook inbegrepen bij de themafeesten.

Peuter Party

Ook voor de kleinsten hebben we een leuk kinderfeestje bedacht! In 1,5 uur zingen we een liedje, hebben we een leuke poppenkastshow, knutselen we iets leuks en spelen we een spelletje. Gezellig!

Babyshower

Ook hebben we voor de aanstaande moeders de mogelijkheid voor een gezellige Babyshower! Geen gedoe en geregel? Vraag De Pretplanner naar de mogelijkheden!

Interesse in één van onze leuke feesten?
Vul dit aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op!

Gelieve uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum in verband met onze voorbereiding. (werkdagen: woensdag en zaterdag)