Kinderfeesten

Bij ‘De Pretplanner’ zijn er verschillende mogelijkheden voor een te gek kinderfeest. Voor ieder budget en voor elke doelgroep is er iets te kiezen. Variërend van een basisfeest met leuke knutselactiviteiten tot complete, duurzame workshops, themafeesten en speurtochten. Het feest wordt gegeven op onze locatie, Schoolstraat 34a, te Bruinisse.
Bij elk feest zijn drankjes en een traktatie inbegrepen. U ziet hieronder de mogelijkheden.

Basis Kinderfeest

Bij het Basis Kinderfeest gaan we gezellig knutselen en spelletjes doen. De kinderen krijgen drinken en vooraf kan gekozen worden voor een traktatie in de vorm van een zakje chips of een versierde koek.

Dit feest is uit te breiden met een lunch (pannenkoek, broodje knakworst of mini pizza) of zelfs met een snoepzakje, suikerspin of schminken!

Workshopfeesten

Bij een workshopfeest gaan we aan de slag om een duurzame creatie te maken die helemaal hip is! Elk feest duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief drinken en er kan vooraf gekozen worden voor een zakje chips of een versierde koek.

Dit feest is uit te breiden met een lunch (pannenkoek, broodje knakworst of mini pizza) of zelfs met een snoepzakje, suikerspin of schminken!

Speurtochten

Naast de feesten op onze locatie hebben we ook een aantal hele leuke speurtochten die onderdeel kunnen worden van het feest. Het is een leuke, actieve, uitbreiding op een van onze feesten. De speurtochten zijn in principe uitsluitend te boeken als uitbreiding op het basis-, thema- en workshopfeest. Wil je uitsluitend een mooie speurtocht als feest? Dan kan de dubbele speurtocht als een op zichzelf staand feest geboekt worden!

Themafeesten

Bij een themafeest laten we niets aan het toeval over, alle versiering, activiteiten en soms zelfs de muziek zijn op elkaar afgestemd! We knutselen in het thema en zorgen daarbij voor aanvullende activiteiten, zoals techniek, een spel of iets te eten maken, als het maar bij het thema past! Uiteraard neem je de gemaakte creaties mee naar huis.

Ook de traktatie en het drinken horen bij het themafeest en als je gebruik wilt maken van de uitbreidingen zorgen we dat ook dit op elkaar afgestemd is.

Als lunch (uitbreiding) kan worden gekozen voor een broodje knakworst, een pannenkoek of een mini-pizza. Laat vooraf even weten of we rekening dienen te houden met allergieën.

Overige feesten

Ook hebben we voor de aanstaande moeders de mogelijkheid voor een gezellige Babyshower! Geen gedoe en geregel? Vraag De Pretplanner naar de mogelijkheden!

 

Interesse in een van onze leuke feesten?

Vul dit aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op!

Gelieve uiterlijk 1 week voor de gewenste datum in verband met onze voorbereiding.